Мъжка папионка жълта VK15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка жълта VK15

A709180049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка жълта VK15, практично решение за предстоящите празници. С нея ще имате завършена визия и ще привлечете погледите на нежния пол. Всеки мъж уважаваш себе си трябва да има подобен аксесоар за светски събития. Десенът е светъл и изчистен, без излишни елементи по него. Материята е изцяло от полиестер, лесно се поддържа и закопчава.

Правилната комбинация на този модел е с по-тъмни официални ризи и костюми, които може да изберете от нашия онлайн магазин Виконте Русе. Тук може да разгледате още интересни модни решения свързани с мъжката мода. Жълтата папионка е подходяща за подарък на любимият ви мъж, който ние ще опаковаме в луксозна хартия.  

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.