Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Папийонка с кърпичка и бутонели VK51
Папийонка с кърпичка и бутонели VK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папийонка с кърпичка и бутонели VK5

1902210032

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папийонка с кърпичка и бутонели VK5, удобен и стилен комплект аксесоари за празници и официални събития. Текстурата на плата представлява фонов цвят бордо и златисти флорални мотиви. Материята е 100% полиестер, мека и фина при допир, лесна за поддържане и почистване. Предпочита се от господата с изявени наклонности към изкуството.

Ако изборът ви попадне на този изискан мъжки комплект аксесоари, без съмнение ще привлечете погледите на всички присъстващи на даденото събитие. Подходящата комбинация с мъжки ризи и костюми оставяме на вас. Тях и още много други облекла може да намерите в нашия сайт. Артикулите са подходящи за подарък.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.