Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Папионка лилава лъскава RR8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка лилава лъскава RR8

1804120481

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка лилава лъскава RR8, много изпипан и елегантен аксесоар. Основното предназначение е да се слага на специални поводи и събития. Условието е да се подбере официалната риза към нея. В общия план тя може да е тъмна цветна или евентуално светла риза. Костюма също е важен елемент в цялата картина. Всичко това може да изберете ако разгледате нашия сайт.

Експериментирайте пред огледалото или потърсете нашата помощ ако възникнат въпроси около общата ви визия. Поставянето на папионката към ризата е стандартно със закопчалка. Материята е 100% полиестер, много гладка и леко блескава. Текстурите в материята са два, като горната част е с искрящи стъкълца.  Изделието е подходящо за подарък, особено ако го опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.