Начало Продукти Количка 0 Профил

папионка - лилава
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка лилава

1508200021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка лилава, един по-различен вариант. Ако търсите подходящ аксесоар за вашият костюм, поднесен по стилен начин, то вие сте на правилното място. Най-важният елемент, с който се комбинира папионката е официалната риза.  Добър вариант е да е светло жълта или светло розова, за да се получи необходимият контраст и да се забелязва отдалече.

Този модел е подходящ за подарък на вашия любим, който може да опаковаме в луксозна кутия. Всичко това и още много мъжки дрехи и аксесоари за тях може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Гарантираме за качеството на нашия продукт, който е изработен от 100% полиестер.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.