Папионка мат BI20
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка мат BI20

1806150065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноПапионка мат BI20, атрактивен модел за сватба и абитуриентски бал. Гладка и лесна за поставяне, изработена изцяло от полиестер. Изключително качествена изработка за вашата завършена визия. Много интересна текстура от геометрични фигури на светло син фон. Лесно се забелязват и стоят добре както на светла, така и на тъмна официална риза.

Може да я носите само на специални поводи, като сватби и абитуриентски балове. Папионката може да ви го опаковаме като подарък за вас или за любимият ви мъж в луксозна кутия. Всеки един елемент от мъжкото облекло може да видите в нашият сайт и ако имате въпроси да ги зададете на нашите сътрудници. Можем да ви помогнем в абсолютно всичко свързано с мъжката мода.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.