Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Папионка ментов цвят искряща RR6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка ментов цвят искряща RR6

1804120479

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка ментов цвят искряща RR6, този модел има с какво да ви изненада, особено що се отнася до цветовото аранжиране. Основата на плата е от полиестер, но обърнете внимание на текстурата. Красив аксесоар, който впечатлява със своето излъчване, част от последната ни модна колекция. Добър вариант е за комбиниране със тъмни цветни, официални ризи и тъмни костюми.

Тях може да видите в нашият сайт Виконте Русе и да потърсите помощ от сътрудниците ни. Изделието е подходящо само за специални поводи и събития. На първо място е важно вие да се харесате, за да сте щастливи на всеки празник, на който присъствате.  Една невероятна идея за подарък към любимият ви мъж.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.