Мъжка папионка бордо VK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка папионка бордо VK5

А704250017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка папионка бордо VK5, практична и семпла, подходяща за подарък. Няма нужда да напомняме нейната функционалност от гледна точна на избрания цвят. Обикновено такъв тип аксесоар се предпочита от хора с явно изразен спортно елегантен стил на обличане. По този начин се внася настроение в облеклото.

Лесно се комбинира с светли официални ризи и тъмни костюми. Тях може да видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Материята е изцяло полиестер, леко разтеглива и лесна за закопчаване и почистване. Можем да ви я доставим с малка луксозна кутия за да изненадате любимият човек. Добавете този модел във вашият гардероб за да ви служи вярно през годините.

 

  • състав:100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.