Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Папионка розова блестяща RN43
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка розова блестяща RN43

1804120478

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка розова блестяща RN43, елегантно предложение в бляскав вариант. Изхождайки от цвета, който на теория е женски си е чисто предизвикателство за силния пол. Само най-смелите биха се осмелили да сложат такъв аксесоар на ризата си. Освен това тази папионка е истинско произведение на изкуството, защото е ръчна изработка. Два различни десена в розово, като горният е покрит с миниатюрни стъкълца и това не е всичко.

В допълнение може да споменем за лесното закопчаване и поддръжка. Заради нетрадиционния си цвят, този модел може да се комбинира както със светли, така и с тъмни официални ризи. Тях може да изберете от нашият онлайн магазин Виконте Русе. Със сигурност ще бъдете забелязани където и да се появите, затова не се колебайте и добавете този артикул в гардероба си. Папионката е подходяща за подарък.  

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.