Папионка розова мат BI10
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка розова мат BI10

1806150067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноПапионка розова мат BI10, оригинална и стилна визия. Двупластов аксесоар, при който долният плат е светло розов и върху него има насложена цветна текстура от ситни кръгове. Изключително ефектен модел от най-новата ни колекция. Комбинирането му с официални ризи е доста лесно, заради разнообразните цветове, които присъстват в папионката.

Може да се слага при официални поводи и събития. Изработката е от 100% полиестерен плат, лесно се закопчава и поддържа. Уникален аксесоар, който няма да го срещнете в другите магазини. Подходящ е за подарък към любимия, опакован в луксозна кутия от нас. Гарантираме ви, че всеки ще забележи промяната във вас, настъпила след слагането на тази великолепна папионка.

 

  • Състав: 100% полистер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.