Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Папионка розова със сиви фигури BI16
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка розова със сиви фигури BI16

1806150060

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка розова със сиви фигури BI16, рядко срещана при това много красива. С такъв аксесоар ще се забелязвате отдалече. За някои тя е екстравагантна, а за други ексцентрична, но какво да се прави, всеки си има вкус. На светло розовият полиестерен плат има надграден втори слой от тъмно сиви геометрични елементи. За тези от вас, които се осмелят да я сложат върху ризата, казваме Браво.

Модата обича смелите, още повече, ако успеете да я комбинирате с правилния цвят официална риза. Препоръчваме ви да си изберете по-тъмна такава от нашия онлайн магазин Виконте Русе, както и светъл костюм. Освен това, специално този модел е подходящ за луксозен подарък към вашия любим мъж. Не се колебайте и се доверете на нашето предложение.  

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.