Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

папионка - синя
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка синя

1507280002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка синя, елегантен аксесоар от фина полиестерна материя. Великолепен и много добре издържан дизайнерски артикул от нашата последна колекция. На пръв поглед нетрадиционен син цвят, който обаче се харесва от младата ни аудитория клиенти. Изключително свеж и леко разтеглив плат, този модел се закопчава и поддържа лесно. Може да го комбинирате с официални ризи и сака, които ще намерите в  нашия онлайн магазин.

Обикновено мъжете слагат този луксозен аксесоар на тържествени събития и празници. Нека ви напомним, че папионката е идеален повод за подарък към уважаван от вас мъж. За да бъдете забелязани от нежната част на човечеството, трябва да сте изискани, в крак с последните модни тенденции. Затова се доверете на нашето предложение.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно