Начало Продукти Количка Профил

папионка - сива
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка сива

1609110073

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Папионка сива, за всички почитатели на луксозните аксесоари. Екстравагантен модел от последната ни колекция. Изработена изцяло от полиестер, придава завършен вид и перфектното допълнение към дрехите ви. Комбинацията между сива папионка и тъмни официални ризи е повече от правилна.

За да е перфектен мъжкият ви силует, трябва всичко да е изпипано до последния детайл. Излишно е да пишем, че този аксесоар трябва да се носи само при специални поводи като сватба или абитуриентски бал. Качеството на изработка е много добро, а закопчаването е лесно и безпроблемно. Може я да опаковаме в ефектна кутия като подарък за ваш любим мъж.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •