Начало Продукти Количка Профил

Папионка, св.зелена
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка, мента

1706250162

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Папионка мента, задължителен моден аксесоар за вашите специални поводи. Изработена е от 100% полиестер, лека и удобна за носене. Прави впечатление изчистеният десен и характерният за папионките цвят. Този модел лесно се забелязва на тъмни официални ризи и е перфектното решение за абитуриентски бал или сватба.  

Тези и още много модели дрехи за силния пол може да видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Практичен и закачлив аксесоар, подходящ за подарък на любимия ви мъж. При желание от ваша страна може да ви го поставим в луксозна опаковка. Изненадайте вашите приятели и роднини с тази красива папионка, за да изживеете един незабравим празник.

  • Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •