Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Мъжка папионка светлолилава VK8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка светлолилава VK8

1806150038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка светло лилава VK8, последен елемент от вашата перфектна визия. Ако търсите нещо интересно сте попаднали на точният аксесоар. Този модел може да се съчетае със тъмно зелена или тъмно синя официална риза, която може да си изберете от нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Изработена е изцяло от полиестер, стандартна материя за такъв вид аксесоари. Лесно се закопчава и поддържа, ще стои ефектно заедно с избрания от вас костюм. Ако имате желание, ние също може да ви помогнем в тази насока. Точно тази папионка може да я слагате, когато сте на официални поводи и празници. Без съмнение ще се откроявате сред околните, което ще повиши вашето самочувствие.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.