Начало Продукти Количка 0 Профил

Папионка, св.синя
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка светло синя

1704250018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка светло синя, много удобен и функционален аксесоар. През последните няколко сезона се завръща модата да се предпочитат папионките пред вратовръзките. Моделът съчетава в себе си гениален стил с отлично качество. Изработена е от 100% полиестер за един перфектен мъжки силует.

Добър вариант е да се комбинира с тъмни официални ризи и костюми, които може да видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Този красив аксесоар е подходящ за подарък на любимият ви мъж. Подходящ е за специални поводи, сватби и абитуриентски балове. Лесно се закопчава и почиства. Бъдете смели в приготовленията на подходящите дрехи, за да сте неотразими в очите на обществото.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.