Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка папионка тъмночервена VK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка тъмночервена VK6

1704250015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка тъмночервена VK6, много свеж аксесоар от последната ни колекция. Моделът е перфектен за абитуриентски бал или сватба. С него ще изглеждате изискани и неотразими на всяко светско събитие. Именно такъв цвят папионка позволява  да се съчетае с светъл цвят официална риза, която ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

За един перфектен силует се нуждаете още от луксозен костюм и обувки. Експериментирайте спокойно  и същевременно смело, за да постигнете необходимия успех. Материята, от която е изработена папионката е 100% полиестер, лесно се поддържа и закопчава за яката на ризата. Моделът е подходящ за подарък, който може да ви опаковане в малка луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 


Мъжка папионка тъмночервена VK6