Папионка, т.лилава
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка тъмно лилава

1704250013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноПапионка тъмно лилава, нов модел от последната ни колекция. Без излишни орнаменти с изчистен дизайн от 100% полиестер. Подходяща е за всякакъв вид официални ризи, сака и панталони. С други думи това е универсална папионка за всякакъв вид официални поводи. Лесно се закопчава и поддържа – удобна е за носене.

Може да ви го опаковаме в малка стилна кутия, с която ще изненадате вашият любим мъж. Още една идея за интересен и ефектен подарък. През последните няколко сезона се завръща модата на папионките, така че не се колебайте и попълнете вашият гардероб с този уникален аксесоар, който ще ви служи дълги години.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.