Начало Продукти Количка 0 Профил

Папионка, т.розова
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка тъмно розова

1704250016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка тъмно розова, интересно и много свежо предложение от нашата последна колекция. Изработена е изцяло от полиестер, фина материя подходяща за светски празници и събития. Цветът е малко нестандартен, но това не пречи тя да се комбинира с светли официални ризи и тъмни костюми, които може да изберете в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Качеството на изделието е много високо, без излишна показност вие пак ще се откроявате сред тълпата – това е сигурно, така че не се колебайте в избора си. Това е чудесна опция за подарък към любим човек. Добавете, този модел към вашият гардероб за да ви е от полза при необходимост.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.