Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

 Мъжка папионка тюркоаз VK1
 Мъжка папионка тюркоаз VK1
 Мъжка папионка тюркоаз VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка тюркоаз VK1

1704250019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка тюркоаз VK1, изработена е от висококачествен полиестерен материал. Сравнително рядко се използва именно такъв цвят, но това не е пречка вие да сте новатори и да блеснете сред обществото. Няма излишни елементи по нея и поради тази причина лесно може да я комбинирате с светли официални ризи от последните ни колекции.

Тях и още много мъжки дрехи може да откриете в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Ако сте ценители на перфектния мъжки силует без съмнение ще оцените тази наистина красива папионка. Още повече, че е подходяща за мъжки подарък , който може да опаковаме в луксозна кутия. През последните няколко сезона се наблюдава тенденция в модата точно на подобен тип аксесоари. Надяваме се, че това е добър избор за вас и вашият гардероб.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно