Тъмносиня мъжка папионка VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка папионка тюркоаз VK1

1704250019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжка папионка тюркоаз VK1, изработена е от висококачествен полиестерен материал. Сравнително рядко се използва именно такъв цвят, но това не е пречка вие да сте новатори и да блеснете сред обществото. Няма излишни елементи по нея и поради тази причина лесно може да я комбинирате с светли официални ризи от последните ни колекции.

Тях и още много мъжки дрехи може да откриете в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Ако сте ценители на перфектния мъжки силует без съмнение ще оцените тази наистина красива папионка. Още повече, че е подходяща за мъжки подарък , който може да опаковаме в луксозна кутия. През последните няколко сезона се наблюдава тенденция в модата точно на подобен тип аксесоари. Надяваме се, че това е добър избор за вас и вашият гардероб.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.