Мъжка папионка тъмносива мат VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка тъмносива мат VK4

1709180046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжка папионка тъмносива мат VK4, актуален мъжки аксесоар от последната ни колекция. Интересно цветово решение и класически дизайн. Заслужава мястото си във вашият гардероб в раздел празнични облекла. Застава удобно на вашата шия и не ви притеснява, защото закопчаването е много практично.

Изработката е от качествена полиестерна материя, лесно се поддържа и глади. Подходяща е за официални поводи и особено за светски събития, на които ще бъдете забележими. Папионката лесно може да я комбинирате както с тъмни, така и със светли официални ризи. Тях и още много други дрехи за специални поводи може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Този продукт е подходящ за подарък.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Мъжка папионка тъмносива мат VK4

20080616111601 / 16.06.2008 г.