Начало Продукти Количка 0 Профил

папионка - тъмно сива
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка тъмно сива

1502180019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка тъмно сива, стилен подарък за личен празник. Придава елегантност на всеки мъж. Лесно се закопчава, съхранява и може да се комбинира с цветни официални ризи. Класически дизайн и стандартна текстура на плата. Изработена е от 100% полиестер, без допълнителни щампи и украшения. С този модел ще сте забележими на всяко светско събитие.

Вечно актуален цвят, без излишна натрапчивост, тази папионка ще е верен спътник в празници и делници. Може да опитате да комбинирате този модел със сака и други разновидности на официалното облекло. Подходящ подарък за скъп приятел или съпруг, елегантно опакован от нас. Всичко това и още много за мъжката мода може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.