Начало Продукти Количка Профил

папионка - зелена
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка зелена

1604160010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Папионка зелена, изискана и много красива. Внася допълнителен акцент във вашата визия. Доверете се на нашите качествени аксесоари за да изглеждате свежи  на всяко светско събитие или празник.  Този цвят папионка е класически, след черния и може лесно да се комбинира с светли официална ризи и тъмни сака.

За нас правилният подбор на дрехи е много важен и винаги подхождаме индивидуално, като се съобразяваме с мнението на клиентите. Материята е от полиестер – стандартна за такъв вид аксесоари. Удобна и много практична папионка, която ще допринесе без колебание към общия ви имидж. Добавете още един към вашият гардероб или направете подарък на любим човек.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •