Релефна тъмносиня папионка RN42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Релефна тъмносиня папионка RN42

1804120474

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Релефна тъмносиня папионка RN42, изящна и много ефектна. Изработена е от два пласта полиестер, като горният слой е украсен от малките орнаменти във форма на цветчета. Има естествен блясък на светлина, което ще накара околните да ви забележат. Лесно се коригира в областта на врата и заслужава да заеме мястото си във вашият гардероб.

Тази цветова комбинация папионки е често срещана сред абитуриентите. Тя подхожда на бели или светлосини официални ризи. Тях, както и правилният костюм може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Този изискан аксесоар заслужава да бъде сложен на специални събития и празници. Ако желаете , може да ви го опаковаме в луксозна кутия за да го подарите на любимия си мъж.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.