Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Розова мъжка папионка RN42
Розова мъжка папионка RN42
Розова мъжка папионка RN42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Розова мъжка папионка RN42

1909080012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Розова мъжка папионка RN42, страхотен и ефектен аксесоар за празници и специални поводи.  Само най-смелите мъже биха се осмелили да сложат такъв аксесоар на ризата си, защото според познавачите в модата това е изцяло женски цвят. Ако обаче искате да сте различни, не се колебайте в избора си. Още повече, че комбинирането с мъжки ризи и сака е твърде лесно.

Тях може да ги намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. В допълнение може да споменем за лесното закопчаване и поддръжка, защото е изработена изцяло от полиестер, което е едно от предимствата. Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия и доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.