Папионка мъжка синя BI7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка мъжка синя BI7

1806150074

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Папионка мъжка синя BI7, последния детайл във вашата перфектна визия. Двупластова, като долният е с интересен оттенък на тъмно лилаво, а горният е лъскаво син цвят. Много иновативно решение, като се има предвид, че кройката е класическа. Материята е изцяло от полиестер, много гладка и с интересни геометрични орнаменти в бяло и черно.

Стилен аксесоар за специални поводи. Лесно се поставя за ризата посредством закопчалка прикрепена за тясна лента от същия цвят. Благодарение на малкият си размер, папионката може да се използва като подарък към любимият ви мъж. При желание от ваша страна може да ви я опакова в луксозна кутия. Правилната комбинация на този модел е с светли официални ризи и тъмни сака, които може да погледнете в нашия сайт.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Папионка мъжка синя BI7

20080616111601 / 16.06.2008 г.