Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Папионка мъжка синя BI7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка мъжка синя BI7

1806150074

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка мъжка синя BI7, последния детайл във вашата перфектна визия. Двупластова, като долният е с интересен оттенък на тъмно лилаво, а горният е лъскаво син цвят. Много иновативно решение, като се има предвид, че кройката е класическа. Материята е изцяло от полиестер, много гладка и с интересни геометрични орнаменти в бяло и черно.

Стилен аксесоар за специални поводи. Лесно се поставя за ризата посредством закопчалка прикрепена за тясна лента от същия цвят. Благодарение на малкият си размер, папионката може да се използва като подарък към любимият ви мъж. При желание от ваша страна може да ви я опакова в луксозна кутия. Правилната комбинация на този модел е с светли официални ризи и тъмни сака, които може да погледнете в нашия сайт.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 


Папионка мъжка синя BI7