Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синьо-зелена папионка на фигурки BI121
Синьо-зелена папионка на фигурки BI122
Синьо-зелена папионка на фигурки BI123
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синьо-зелена папионка на фигурки BI12

1806150055

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синьо-зелена папионка на фигурки BI12, интересно дизайнерско хрумване. Двупластов, многоцветен аксесоар от последната ни модна колекция. На практика може да се комбинира с всякакви официални ризи, на които присъства даден орнамент от папийонката. Удобно застава на вашата шия и добре се закрепва, без да пречи на движенията и.

Изработена е от 100% полиестер, стандартно изпълнение от към материал. Изключително практична, подходяща за всякакъв специален повод. Може я да опаковаме в стилна кутия, като подарък за ваш любим мъж. Такъв тип аксесоари и още много дрехи за вашият специален празник може да намерите в нашият онлайн магазин виконте Русе.

  • Състав: 100% полистер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно