Синя мъжка папионка RN3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Синя мъжка папионка RN3

1902150043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноСиня мъжка папионка RN3, изключително ефектен модел изработен от лъскав полиестер. Ако се вгледате по-внимателно в цвета, ще разберете, че това е кралско синя текстура, която е много фина и мека при допир.

Лесно се поддържа и пере, макар че няма да ви е необходимо. С този аксесоар ще бъдете елегантни на всеки празник, стига да я комбинирате правилно с подходящите мъжки ризи и сака, които ще намерите в нашия сайт. Експериментирайте пред огледалото за да получите желаната от вас мъжка визия. Ето една свежа идея за подарък на любим приятел или съпруг.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

По време на празничния период всички поръчки направени до 23.12, ще могат да бъдат при Вас на 24.12 с куриерска фирма Еконт.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.