Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бледолилава мъжка папионка VK4
Бледолилава мъжка папионка VK4
Бледолилава мъжка папионка VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бледолилава мъжка папионка VK4

d704250017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бледолилава мъжка папионка VK4, последен писък на модата през този сезон. Изключително свеж цвят и много добра, мека текстура на плата. Материята е от 100% полиестер, стандарт, който се е запазил вече десетилетия. Лесно се глади поддържа и пере, няма да излезе скоро от употреба.

✔️ Механизъм за лесно закопчаване

✔️ Модерен цвят за официални събития

✔️ Универсален размер за мъже

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.