Лилава мъжка  папионка VK4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка папионка VK4

d704250017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка  папионка VK4, последен писък на модата през този сезон. Изключително свеж цвят и много добра, мека текстура на плата. Материята е от 100% полиестер, стандарт, който се е запазил вече десетилетия. Лесно се глади поддържа и пере, няма да излезе скоро от употреба. С други думи заслужава да заеме мястото при аксесоарите във вашия гардероб.

Ако разгледате подробно нашият сайт ще разберете с кои мъжки ризи се комбинира най-добре тази наистина красива папионка. Може да я слагате на всяко светско събитие или празник. Този артикул е подходящ за подарък, който ще ви приготвим в луксозна опаковка.  

 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.