Начало Продукти Количка Профил

Синя папионка на фигурки BI4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя папионка на фигурки BI4

1806150050

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Синя папионка на фигурки BI4, изключително ефектен аксесоар изработен от лъскав полиестер. Този модел се характеризира с двупластова текстура в модерно синьо за фон, който се допълва от малки сини фигурки, които са добре подредени. Ако търсите подходяща папионка за вашият костюм и официална риза, поднесена по елегантен начин, то сте на правилното място. Всичко това може да закупите от нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Този модел е подходящ за подарък на вашия любим, който може да опаковаме в луксозна кутия. Папионката е подходяща само за специални поводи и събития, на които ще бъдете забелязани със сигурност. Правилната комбинация е със светла риза и тъмен костюм, за да се получи контраста в цветовете. Разбира се може да експериментирате пред огледалото за да получите завършен вид на визията си.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •