Синя папионка с кърпичка VK11
Синя папионка с кърпичка VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Синя папионка с кърпичка VK1

1902080006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноСиня папионка с кърпичка VK1, авангарден модел от последната ни колекция. Прекрасно се съчетава както с тъмни, така и със светли мъжки ризи, които може да разгледате в нашия сайт. Елегантен десен с добре подредени флорални мотиви, които наподобяват платовете от приказките на Шехерезада.

Полиестерната материя е много мека и фина при допир, придава усещане за стил на всяко официално облекло. Комплекта папионка с кърпичка трябва да се използва само за тържествени събития и празници. Подходящ е за подарък, който ще ви бъде доставен в луксозна кутия. Бъдете красиви и неустоими на вашият празник с нашите модни аксесоари.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.