Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Синя папионка мат BI17
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя папионка мат BI17

1806150061

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синя папионка мат BI17, най-предпочитаната за този сезон. Изискан модел за абитуриентски бал или сватба. Двупластов аксесоар с долен лъскав син цвят, на който е насложена шарена притурка в геометрични елементи. Всички цветове са подбрани майсторски за да се получи истинско произведение на изкуството. Както често се казва, класика в модния жанр.

Съчетаването с останалите елементи в празничното облекло, може да се добави, че правилният избор е със светли официални ризи и сака, които може да разгледате в нашия сайт. Папионката е изработена от 100% полиестер, който се явява базов за такива артикули.  Ако предпочитате, може да ви я опаковаме в луксозна кутия за да стане подарък към любим човек.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно