Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Синя папионка VK10
Синя папионка VK101
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя папионка VK10

1904100238

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синя папионка VK10, изработена изцяло от полиестерен плат. Текстурата е представена от геометрични форми (малки и големи квадрати), някои от които оцветени в оранжево. Правилната комбинация е със светли мъжки ризи и тъмни костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Прикрепването на папионката под яката на ризата е стандартно с тясна лента от базовия син цвят. Лесно се поддържа и пере и заслужава да привлече вашето внимание. Може да я слагате на специални поводи и събития, със сигурност ще бъдете забелязани в обществото. Този артикул е подходящ за подарък, който ще опаковаме в подходяща кутия и доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100%  полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.