Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Сива папионка VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива папионка VK1

1902210045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сива папионка VK1, за всички, които харесват класиката. Изключително стилен аксесоар, с характерен десен от геометрични елементи, в комбинация от гъсто разположени червени точки. Прави впечатление също гладката на допир повърхност, която е изцяло от полиестерен плат. Този модел е подходящ за специални поводи и събития, а поставянето и на врата е лесно и практично.

Да не говорим, че е подходяща за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия. Надяваме се с него да изненадате вашият любим съпруг или приятел. Всичко зависи от вашият вкус и предпочитания, особено ако се стараете да съчетаете тази красива папионка с мъжки ризи в тъмната гама. Тях може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.