Начало Продукти Количка Профил

Сива папионка VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива папионка VK2

1902210044

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сива папионка VK2, много добър избор за един прекрасен повод. Това е с няколко думи предисловието към този стилен аксесоар. Хаотично разположените оранжеви точки само допълват общата визия на този страхотен модел. В допълнение може да кажем, че папионката е много приятна на допир , произведена от 100% полиестерен плат.

Правилното съчетание според нас в този случай е с мъжки ризи  и костюми в тъмната гама. Последните може да откриете в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Подходяща е за подарък, който ще ви приготвим  в луксозна опаковка. Лесно се пере и поддържа и заслужава да заеме мястото си сред вашите любими аксесоари. Възползвайте се от нашето предложение.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •