Начало Продукти Количка Профил

Мъжка папионка червена BI8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка червена BI8

1806150053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка червена BI8, интересен вариант за официален повод. Прави впечатление стилната шарка в горния слой на този красив модел. Текстурата е изградена от ситно бродирани черни и сиви цветчета, на червен фон. Много добро попадение, което рядко се среща по модните подиуми. Материята е изцяло полиестер, лесно се поддържа и закопчава.

Подходяща комбинация е с светли официални ризи и тъмни сака, които може да видите и закупите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Това наше предложение е подходящо за подарък, с който ще изненадате любимия си мъж.  С тази папионка ще бъдете неотразими на всяко светско събитие или личен празник. Не се колебайте в избора си!

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Мъжка папионка червена BI8