Начало Продукти Количка 0 Профил

Стилна мъжка папионка тъмна мента BI19
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилна мъжка папионка тъмна мента BI19

1806150064

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Стилна мъжка папионка тъмна мента BI19, интересен модел за младата ни аудитория. Смело дизайнерско решение относно десена на полиестерния плат. Умело съчетание между геометрични фигури, равномерно разпределени върху светлия фон на десена. Именно това е решаващо при избора на официални ризи, които подхождат на този аксесоар. В случая те може да са както тъмни, така и светли, в зависимост от вашите предпочитания.

По същият начин може да изберете подходящ костюм за да завършите цялостната си визия. Както сами се убедихте, не е трудно стига да знаете какво искате. С много полезни съвети и голямо разнообразие от артикули може да ви помогнем, ако разгледате нашия онлайн магазин Виконте Русе. Папионката е подходяща за подарък към любим човек. Можем да я опаковаме в красива кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.