Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Структурирана папионка бежова EBI
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Структурирана папийонка златиста EI2

1911280128

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Структурирана папийонка златиста EI2, много стилен аксесоар заслужаващ вашето внимание. Текстурата е много добре изработена с жакардови орнаменти образуващи малки, черни квадрати. Основата на папионката е от плътен полиестерен плат от фоновия цвят, гладка и приятна при допир. Тъй като този модел е ярко лъскав, лесно би се комбинирал както със светли официални ризи , така и с тъмни такива.

Поради тази причина всичко оставяме на вашето въображение. Едно е сигурно, че този красив аксесоар няма да остане незабелязан от околните, на който и празник да сте с него. Закопчаването под яката на ризата е лесно благодарение на тънката връзка , завършваща с ефектна закопчалка. Това наше предложение може да послужи като стилен подарък към любимият за вас човек.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно