Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Светлолилава мъжка папионка VK13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлолилава мъжка папионка VK13

2009260030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлолилава мъжка папионка VK13, превъзходен модел за специални поводи и тържества. Отличен избор за мъжете разбиращи от мода. Изчистен десен - 100% полиестерен, в много свежа разцветка. Този аксесоар би стоял перфектно на всяка мъжка риза. Идеално контрастира както на светли, така и на тъмни материи.

Много качествена изработка, която постига невероятни резултати. Прикрепва се лесно под яката без да притеснява врата ви. Лесно се поддържа, макар вероятността да се компрометира е твърде малка.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.