Начало Продукти Количка Профил

Светлорозова мъжка папионка VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка корал VK2

c704250017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноПапионка корал VK2, от 100% полиестерен плат. Рядко срещан цвят, който се надяваме да ви допадне. Търсим винаги уникални аксесоари, които да грабнат мъжкото око. Безспорно ще сте забележими на всяко светско събиране или празник.

Може лесно да я поставяте както на светли, така и на тъмни мъжки ризи, които ще намерите в нашия сайт. Папионката ще придаде една по-различна мъжка визия, което е и нашата цел. Страхотен аксесоар от последната ни колекция, който е подходящ за подарък, опакован в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •