Светлосива мъжка папионка RN6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосива мъжка папионка RN6

1906050026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Светлосива мъжка папионка RN6, елегантен подарък за вашият любим човек. Подходяща е за абитуриентски бал или сватба, а защо не и за празнични поводи. Често срещан десен от 100% полиестер, който се надяваме да ви допадне. Закопчаването е с помощта на лента, на която единият  край завършва с  кукичка. 

Лесно се комбинира с всякакъв цвят мъжки ризи и сака, които може да намерите в нашия онлайн магазин. Идеята е да се получи необходимият контраст на цветовете. Материята е мека и фина при допир, не дразни кожата на врата, дори ако яката е разкопчана. Безспорно ще изглеждате перфектно навсякъде, където се появите така облечени. Лесно се поддържа и почиства, заслужава да заеме полагащото и се място във вашия гардероб.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.