Начало Продукти Количка Профил

Светлозелена мъжка папионка RN7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлозелена мъжка папионка RN7

1902150034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Светлозелена мъжка папионка RN7, красив аксесоар за една спретната мъжка визия. Много нестандартен цвят, който се надяваме да ви допадне. Това е модел само за смелите представители на мъжкия пол. Комбинирането й с ризи е доста специфично, но варианти има достатъчно.

При желание от ваша страна може да помогнем с полезни съвети. Десенът е стандартен, а материята е 100% полиестер. Гладка и нежна при допир, няма да ви притеснява дори при по-дълго носене под яката. Може да слагате папионката на всяко светско събитие или празник. Още една свежа идея за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •