Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Светлозелена мъжка папионка RN7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлозелена мъжка папионка RN7

1902150034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлозелена мъжка папионка RN7, красив аксесоар за една спретната мъжка визия. Много нестандартен цвят, който се надяваме да ви допадне. Това е модел само за смелите представители на мъжкия пол. Комбинирането й с ризи е доста специфично, но варианти има достатъчно.

При желание от ваша страна може да помогнем с полезни съвети. Десенът е стандартен, а материята е 100% полиестер. Гладка и нежна при допир, няма да ви притеснява дори при по-дълго носене под яката. Може да слагате папионката на всяко светско събитие или празник. Още една свежа идея за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно