Начало Продукти Количка Профил

Мъжка папионка тъмносиня BI3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка тъмносиня BI3

1806150049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка тъмносиня BI3, перфектния избор за предстоящите абитуриентски балове.  Уникално предложение от нас за вашият специален ден. Двупластов аксесоар, с долен основен тъмносин цвят и интересно оформен горен десен в характерни геометрични елементи. Всичко това може да комбинирате със светли официални ризи и тъмни сака, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Материята е изцяло от полиестер, лесно се поддържа и глади. Подходящ подарък за съпруг или скъп приятел, елегантно опакован от нас. Изработката е на много високо качество, а дизайна уникален. Без съмнение ще бъдете забелязан от женската аудитория, защото тъмносиния цвят ще се открои на светлата риза. Бъдете иновативни в избора си, за да се чувствате комфортно на всяко светско събитие.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Мъжка папионка тъмносиня BI3