Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Мъжка папионка тъмносиня BI3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка папионка тъмносиня BI3

1806150049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка папионка тъмносиня BI3, перфектния избор за предстоящите абитуриентски балове.  Уникално предложение от нас за вашият специален ден. Двупластов аксесоар, с долен основен тъмносин цвят и интересно оформен горен десен в характерни геометрични елементи. Всичко това може да комбинирате със светли официални ризи и тъмни сака, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Материята е изцяло от полиестер, лесно се поддържа и глади. Подходящ подарък за съпруг или скъп приятел, елегантно опакован от нас. Изработката е на много високо качество, а дизайна уникален. Без съмнение ще бъдете забелязан от женската аудитория, защото тъмносиния цвят ще се открои на светлата риза. Бъдете иновативни в избора си, за да се чувствате комфортно на всяко светско събитие.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедноМъжка папионка тъмносиня BI3