Тъмносиня папийонка VK29
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка VK29

1906050015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка VK29, идеален аксесоар за специални поводи. Много е атрактивна и със сигурност ще привлече погледите на нежния пол. Материята е 100% полиестер, мека и приятна при допир много търсена през последните два сезона заради приятната щампа върху базовия плат.

Лесно може да се комбинира с светли мъжки ризи и тъмни костюми, които ще намерите в нашия сайт. Можем да ви я доставим с малка красива кутия за да изненадате като подарък любимият за вас човек. Добавете този модел папийонка към вашия стилен гардероб за да сте актуални на всеки празник.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.