Папионка тъмнолилава RN9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка тъмнолилава RN9

1906050034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Папионка тъмнолилава RN9, изчистен дизайн за една свежа мъжка визия. Този модел е за хора, които искат да бъдат забелязани на всяко светско събитие. Това важи особено актуално през последните няколко сезона, тъй като цвета е много иновативен. Лесно се комбинира с различни официални ризи и костюми, които ще намерите в нашия сайт.

Всичко е въпрос на личен избор, но на какъвто вариант да се спрете, няма да сгрешите. Мека и удобна за носене, папионката няма да излезе от мода скоро. Изработена е изцяло от полиестер, лесно се поддържа и поставя под яката на ризата благодарение на тънката презрамка от същия цвят. Ако желаете може да ви я опаковаме като подарък и да я изпратим на посочения от вас адрес.

 

 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.