Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Папионка тъмнолилава RN9
Папионка тъмнолилава RN9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Папионка тъмнолилава RN9

1906050034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Папионка тъмнолилава RN9, изчистен дизайн за една свежа мъжка визия. Този модел е за хора, които искат да бъдат забелязани на всяко светско събитие. Това важи особено актуално през последните няколко сезона, тъй като цвета е много иновативен. Лесно се комбинира с различни официални ризи и костюми, които ще намерите в нашия сайт.

Всичко е въпрос на личен избор, но на какъвто вариант да се спрете, няма да сгрешите. Мека и удобна за носене, папионката няма да излезе от мода скоро. Изработена е изцяло от полиестер, лесно се поддържа и поставя под яката на ризата благодарение на тънката презрамка от същия цвят. Ако желаете може да ви я опаковаме като подарък и да я изпратим на посочения от вас адрес.

 

 

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.