Тъмносиня мъжка папионка VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня мъжка папионка VK3

1811230005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня мъжка папионка VK3, прекрасна идея за подарък, избран с вкус и желание. Често срещан цвят, който се надяваме да ви удовлетвори напълно. Лесно се поставя под яката и няма да ви притеснява, дори ако я носите непрекъснато през целия ден или вечер. Подходяща комбинация с мъжки ризи и сака, може да намерите, ако разгледате обстойно нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Оставяме всичко във вашите ръце, но ако имате въпроси с радост ще ви помогнем в избора. Материята е изцяло от полиестер, стандартно за такъв вид аксесоари. Закопчаването е удобно , посредством закопчалка в края на лентата. Много мъже предпочитат да носят папионки, заради проблеми с връзването на вратовръзките. Изделието е подходящо за подарък. 

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.