Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Тъмносиня папионка с кърпичка VK21
Тъмносиня папионка с кърпичка VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папионка с кърпичка VK2

1902150005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня папионка с кърпичка VK2, страхотен комплект от фина полиестерна материя. Десенът е много добре структуриран с тънки линии, които се забелязват само ако се приближите. Текстурата на плата се допълва от шахматно разположени червени квадрати, което дава основание да се комбинира със светли мъжки ризи и костюми които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Аксесоарите може да сложите само на специален повод или тържество. Ако искате да изненадате вашият съпруг или приятел , ето една прекрасна възможност за подарък. Може да ви го опаковаме в луксозна кутия и да ви го доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно