Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Тъмносиня папийонка RN24
Тъмносиня папийонка RN24
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка RN24

1906050042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня папийонка RN24, класически модел за една перфектна мъжка визия. Ако я докоснете с ръка ще усетите нейната релефност и мекота. Материята е изцяло от полиестер, което е нормално за такъв тип аксесоари, приятна е при допир и заслужава да заеме мястото си във вашия празничен гардероб.

Лесно може да я комбинирате със светли мъжки ризи и сака, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. През последните няколко сезона е истински хит на пазара, особено, ако я използвате за подарък, който може да опаковаме в луксозна кутия и доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.