Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Тъмносиня папийонка VK26
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка VK26

1906050021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня папийонка VK26, много изискан аксесоар от последната ни колекция. Състои се от две части, като отдолу стои базовия цвят, а отгоре е добре структурираната щампа в светли и тъмни нюанси на синия цвят. Най-добре би подхождала да се слага върхи бели мъжки ризи и тъмни костюми, които може да намерите и разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Материята е изцяло от полиестер, а закопчаването е лесно и удобно благодарение на тънката лента от основния цвят. Този артикул е подходящ за подарък, който с удоволствие ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.