Начало Продукти Количка Профил

Тъмносиня папийонка VK26
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка VK26

1906050021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка VK26, много изискан аксесоар от последната ни колекция. Състои се от две части, като отдолу стои базовия цвят, а отгоре е добре структурираната щампа в светли и тъмни нюанси на синия цвят. Най-добре би подхождала да се слага върхи бели мъжки ризи и тъмни костюми, които може да намерите и разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Материята е изцяло от полиестер, а закопчаването е лесно и удобно благодарение на тънката лента от основния цвят. Този артикул е подходящ за подарък, който с удоволствие ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •