Начало Продукти Количка 0 Профил

Тъмносиня папийонка VK31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка VK31

1906050009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня папийонка VK31, ярък аксесоар за празнични събития и поводи. Няма как да не бъдете забелязани с подобен тип аксесоар към мъжката риза. Щампата е изградена от малки редуващи се бели и сини квадрати по цялата повърхност на полиестерния плат.

Прикрепянето към яката е лесно посредством тънка лента от основната материя. Комбинира се с всякакъв вид мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Интригуващ и закачлив аксесоар, подходящ за подарък на любимия ви мъж или приятел. Папийонката може да ви я опаковаме в луксозна кутия и доставим на посочения от вас адрес.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.