Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня папийонка VK32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня папийонка VK32

1906050024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня папийонка VK32, нов модел за бъдещите празници и светски събития. Декорацията в щампата е изградена от бяло-сини флорални мотиви, умело нарисувани върху полиестерния плат. Аксесоарът е мек при допир, лесно се поддържа и поставя върху яката на светли или тъмни мъжки ризи.

Със сигурност ще бъдете забелязани от противоположния пол, едно добро начало на празничната вечер. Ако развихрите вашето въображение, може да измислите интересни решения свързани с вашето празнично облекло. Една добра идея за подарък, който ще ви подготвим в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.